Info om Covid-19

Så här minskar vi Corona-risken med er hjälp på LinksGolf Öland

Vi kommer att följa rekommendationerna om försiktighet från säsongstart 31 mars tillsvidare.

Det innebär att alla som önskar kan spela golf genom att boka tid i Min Golf så att du finns med i GIT-systemet som är avgörande för att vårt försäkringsskydd täcker även dig.

10 min innan Tee Off hämtar du en banguide och scorekort i startkuren. OBS glöm inte att ta en titt på nya Slopetabellen så att du har koll.

När du spelat hål nummer 6 besöker du vår bemannade kiosk där du anmäler dig och betalar greenfee.

Här kan du beställa ett mellanmål eller enklare måltid så att du varken behöver vara hungrig eller törstig. Kioskens belägenhet gör att du passerar den två gånger under en golfrunda även efter hål 16.on vilket är bra. Trängsel blir det heller inte eftersom startmellanrummet är 10 minuter mellan bollarna vill du rasta lite längre så släpper du bara igenom nästa boll.

Vidare kommer vi som lokala regler att tillämpa följande;

  • Lägesförbättring på Fairway en klubblängd eftersom alla Fairways är stödsådda vilket innebär att vi skurit i ytan så de behöver komprimeras genom klippningen några gånger. Inget Pliktslag!
  • Flaggorna sitter i när du puttar. Corona viruset kan finnas i 48 tim, på en blank metallyta.
  • Krattorna i bunkrarna kommer du av samma skäl att inte hitta. Lyft bollen, jämna till sanden med foten, lägg ner bollen och slå bunkerslaget. Inget Plikslag!

 

LinksGolf Öland – bättre än någonsin – nu Par 74!