Golfpaket i Midsommar från 1 495 kr

Gemytlig samvaro på Midsommarafton med god mat och roliga tävlingar mellan rätterna och avslutning med prisutdelning och dans för den som vill.
På Midsommardagen fortsätter firandet med Midsommarslaget, den traditionella partävlingen som i år spelas som en greensome.
 

Program Midsommarafton:

Vi börjar kl 17.00 med att resa midsommarstången med mingel och putt-tävling
Förrätt
Tävling Pitch-träffa rätt
Varmrätt
Tävling Lyft-Stopp
Dessert
Tävling Hit the island
Prisutdelning med dans

 
Dags för en golfweekend med vännerna? Hos oss på LinksGolf Öland kan du boka ett golfpaket med boende i direkt anslutning till en av sveriges bästa golfbanor – en bana som erbjuder mycket golf för pengarna. Vår karaktäristiska linksanläggning erbjuder nya förhållanden varje dag och därför slopar vi den fasta slopen. Väder och vind spelar stor roll och när det nyckfulla Kalmarsund visar sig från sin mest blåsiga sida bjuds du på en rejäl utmaning. Linksgolf när den är som bäst, alltså!

 

Golfpaket från 1 495 kr

Boka ditt golfpaket redan idag och vi lovar dig en golfsemester utöver det vanliga. Du kan antingen bo på vårt hotell eller i stuga. Båda ligger i direkt anslutning till banan och kostar från 1 495 kr/person. Om du har några frågor, är du mer än välkommen att kontakta oss. Skicka ett mail eller ring oss, så svarar vi på dina frågor! Let’s links!

Tveka inte att höra av er till oss ifall ni har några frågor.

 

  • Läs mer
    Golfpaket Hotell
    1495 kr/ pers
  • Läs mer
    Golfpaket Stuga
    1495 kr/pers